Bieslookpannenkoeken met spinazie en ei


1. Ingrediënten
gebakken pannenkoekenmix
600  gram spinazie
100  gram roomkaas naturel
eieren
400  milliliter melk
eetlepels gehakte bieslook
snufje peper
snufje zout
eetlepel olijfolie

2. Bereiding
1. Bak 8 pannenkoeken.
2. Kook de eieren hard en pel en halveer ze.
3. Verhit de olie in een wok of hapjespan, voeg de knoflook en de spinazie toe.
4. Roerbak dit ongeveer 3 minuten.
5. Roer de roomkaas er door heen en laat deze smelten.
6. Voeg zout en peper toe naar smaak.
7. Verdeel het spinaziemengsel over de pannenkoeken, maak er rolletjes van en zet het vast met een prikker.
8. Leg ze op een voorverwarmd bord!
9. Leg op iedere pannenkoek een half ei en garneer het met de bieslook.

Tip  Zorg voor 8 cocktailprikkers.

Bron  http://www.mijnstudentenleven.nl/ 

Geplaatst door  Timen
Algemene informatie
Gerecht type(n):  • Hoofdgerecht
• Lunch/Brunch
Bereidingstijd:  < 10 minuten
Keuken:  Nederlandse
Aantal personen:  4
Score:  Nog geen score

 

Extra informatie
Vegetarisch

Opties
E-mail dit recept aan vriend(in)
Printversie

Zoeken · Top 7 · Over ons · Disclaimer · Webmasters · FAQ · RSS · Algemene voorwaarden · Inloggen · Recept toevoegen

© 2010 Ylona® - Powered by OPH