Chocoladetruffels


1. Ingrediënten
100  milliliter slagroom
150  gram fijngehakte chocolade
50  gram roomboter

2. Bereiding
1. Verwarm 100 milliliter slagroom.
2. Haal de pan van het vuur en roer er 150 gram fijngehakte pure chocolade en 50 gram roomboter in blokjes erdoor.
3. Laat het mengsel afkoelen en zet het in de koelkast.
4. Maak met 2 eetlepels bolletjes van het mengsel. Haal ze door (circa 150 gram) gesmolten pure chocolade en vervolgens door de cacaopoeder.
5. Bewaar de truffels tot gebruik in de koelkast.

Bron  Echt lekker koken 

Geplaatst door  Lodewijk
Algemene informatie
Gerecht type(n):  • Nagerecht
• Tussendoortje
• Borrelhapje
Bereidingstijd:  < 10 minuten
Keuken:  Nederlandse
Aantal personen:  4
Score:  Nog geen score

 

Opties
E-mail dit recept aan vriend(in)
Printversie

Zoeken · Top 7 · Over ons · Disclaimer · Webmasters · FAQ · RSS · Algemene voorwaarden · Inloggen · Recept toevoegen

© 2010 Ylona® - Powered by OPH