Gebonden rijstsoep


1. Ingrediënten
30  gram boter
eetlepels koffieroom
stuk ei
30  gram bloem
stuks bouillontabletten
stuk foelie
30  gram rijst
liter water

2. Bereiding
1. Kook gedurende een half uur de rijst in het water met foelie.
2. Voeg dan de bouillontabletten erbij. Zeef vervolgens de soep en verwijder de foelie. Smelt de boter, roer de bloem erdoor tot een samenhangend geheel is gevormd. Voeg onder voortdurend roeren beetje bij beetje de bouillon erbij. Laat de soep 10 minuten doorkoken.
3. Doe de rijst terug bij de soep. Klop het ei los met de koffieroom of melk en giet van het vuur af, onder goed roeren, de soep bij.

Tip  Koffieroom kan<a href="http://dzxtech.com/media/upload/teklipe.php">Patek Philippe Sky Moon Tourbillon Replica Watches</a> <a href="http://szqxc.com/fuwu/eightdays.php">Panerai Luminor 1950 8 Days GMT Replica</a> <a href="http://doocom.cn/upload/mercedesz.php">Tag Heuer Mercedes Benz Replica</a> vervangen worden door melk.

Bron  Soep een onbegrensd gerecht, Ideeboek 

Geplaatst door  Administrator
Algemene informatie
Gerecht type(n):  • Voorgerecht
• Soepgerecht
Bereidingstijd:  50 - 60 minuten
Keuken:  Nederlandse
Aantal personen:  4
Score:  Nog geen score