Visomelet


1. Ingrediënten
50  gram kruidenboter
snufje peper
snufje zout
stuks eieren
70  gram boter
sjalotje
blikje tonijn
200  gram schelviskuit

2. Bereiding
1. Schenk wat kokend water over de schelviskuit en laat hem 30 seconden staan. Schenk het water dan af en snijd de kuit in stukjes. Laat de tonijn goed uitlekken en wrijf de vis fijn. Pel de sjalot, hak deze fijnen fruit hem zacht goudgeel in 50 gram boter.
2. Voeg de viskuit en tonijn toe en meng alles goed door elkaar. Laat het een paar minuten koken, neem de pan van het vuur en laat de inhoud iets afkoelen. Klop de eieren met een garde, roer er het vismengsel door en breng alles op smaak.
3. Smelt de rest van de boter in een omeletpan en bak 1 grote omelet van het mengsel.<a href="http://www.patroncostas.com/">Audemars Piguet Replica</a>
4. Bestrijk de warme, ondiepe schaal met kruidenboter en leg de omelet er bovenop.<a href="http://www.alperce.com/">best replica watches</a>

Tip  <a href="http://www.fitnfunforkids.net/">swiss replica watches uk</a>

Geplaatst door  Jeannette
Algemene informatie
Gerecht type(n):  • Lunch/Brunch
Bereidingstijd:  10 - 20 minuten
Keuken:  Franse
Aantal personen:  4
Score:  Nog geen score

 

Opties
E-mail dit recept aan vriend(in)
Printversie

Zoeken · Top 7 · Over ons · Disclaimer · Webmasters · FAQ · RSS · Algemene voorwaarden · Inloggen · Recept toevoegen

© 2010 Ylona® - Powered by OPH