Chocoladeframbozen


1. Ingrediënten
theelepels cacaopoeder
eetlepels poedersuiker
150  gram frambozen

2. Bereiding
1. Meng de cacaopoeder met de poedersuiker en voeg er druppelsgwijs lauwwarm water aan toe (maximaal 1 eetlepel) tot er een stroperige, gladde massa (glazuur) ontstaat.
2. Rijg 3 tot 4 frambozen aan een satéstokje en doop ze voorzichtig in het glazuur. Hang het stokje horizontaal tussen bijvoorbeeld 2 bekertjes ca. 1 uur te drogen, tot het glazuur gehard is (bij warm weer in de koelkast). Serveer de chocoladeframbozen direct of bewaar ze tot serveren in de koelkast.

Tip  6 sat√©stokjes.

Bron  AllerHande 6-2008 

Geplaatst door  Inge
Algemene informatie
Gerecht type(n):  • Nagerecht
Bereidingstijd:  < 10 minuten
Keuken:  Nederlandse
Aantal personen:  6
Score:  Nog geen score

Voedingsinformatie
Calorieën:  55 Kcal
230 kJ
Koolhydraten:  12 gram
Proteïnen:  1 gram

Deze waarden gelden per persoon.

Extra informatie
Vegetarisch

Opties
E-mail dit recept aan vriend(in)
Printversie

Zoeken · Top 7 · Over ons · Disclaimer · Webmasters · FAQ · RSS · Algemene voorwaarden · Inloggen · Recept toevoegen

© 2010 Ylona® - Powered by OPH