Chocolade munt ijs


1. Ingrediënten
deciliter room
eidooiers
100  gram suiker
100  gram gehakte chocolade
bosje gehakte muntblaadjes

2. Bereiding
1. Klop de eidooiers en de suiker 5 minuten met een electrische mixer; klop de room erdoor.
2. Verhit het mengsel al roerend au bain marie of in de magnetron (eerst 30 seconden, dan 15 seconden per keer) tot het heet en dik is.
3. Laat het helemaal afkoelen en roer dan de chocolade en de munt erdoor.
4. Bevries het 5 uur, roer elk uur of gebruik een ijsmachine.

Bron  http://www.worldcook.net/ 

Geplaatst door  Herma
Algemene informatie
Gerecht type(n):  • Nagerecht
Bereidingstijd:  < 10 minuten
Keuken:  Nederlandse
Aantal personen:  4
Score:  Nog geen score

 

Opties
E-mail dit recept aan vriend(in)
Printversie

Zoeken · Top 7 · Over ons · Disclaimer · Webmasters · FAQ · RSS · Algemene voorwaarden · Inloggen · Recept toevoegen

© 2010 Ylona® - Powered by OPH