Kersensmoothie


1. Ingrediënten
350  gram ontpitte kersen
deciliter volle yoghurt
deciliter slagroom
250  gram blokjes ijs
eetlepels suiker

2. Bereiding
1. Kersen laten uitlekken en siroop opvangen.
2. Kersen pureren met staafmixer of keukenmachine.
3. Yoghurt en room toevoegen en nog ca. 5 seconden mengen.
4. IJsblokjes in schone theedoek leggen en met deegroller (of ander zwaar voorwerp) versplinteren.
5. IJssplinters met suiker en 1 dl siroop bij kersenmengsel voegen en even goed doorroeren.
6. Smoothie serveren in hoge glazen met een rietje.

Bron  http://kidskitchen.blogo.nl/ 

Geplaatst door  Kinderrecepten
Algemene informatie
Gerecht type(n):  • Drank
• Nagerecht
Bereidingstijd:  < 10 minuten
Keuken:  Nederlandse
Aantal personen:  4
Score:  Nog geen score

 

Extra informatie
Vegetarisch

Opties
E-mail dit recept aan vriend(in)
Printversie

Zoeken · Top 7 · Over ons · Disclaimer · Webmasters · FAQ · RSS · Algemene voorwaarden · Inloggen · Recept toevoegen

© 2010 Ylona® - Powered by OPH